Αϋπνία και ForteNuit

Αχ, η φύση! Η #φύση με τα ανοιξιάτικα χρώματά της, που κάνει την καρδιά μας να σκιρτά. Η φύση με τα αρώματά της που κάνουν τα ρουθούνια μας να τρέμουν. Η φύση με τις #απαντήσεις της.

Και η απάντηση‭ ‬στον‭‭ ‬#ελλιπή‭ και‭ διακεκομμένο‭ ‬ ‭ ‬#ύπνο‭ έρχεται‭ ‬από‭ ‬τη Γαλλία‭ ‬με‭ το‭ #ForteNuit ‭ ‬8h.‭

Τα‬ ενεργά‭ ‬συστατικά‭ κάθε‭ δισκίου απελευθερώνονται‭ σε‭ 2‭ στάδια‭ και‭ δρουν‭ συνεργικά επιτυγχάνοντας‭ ‬ ‭ ‬ήρεμο‭ και‭ συνεχόμενο‭ ‬8ωρο‭ ύπνο.
Πρώτα απελευθερώνονται τα 1900μg #μελατονίνης που κουρδίζουν τους δείκτες και φέρνουν τη γλυκιά #χαλάρωση και επιθυμία για ύπνο.Ύστερα απελευθερώνονται τα υπόλοιπα συστατικά. Η #βαλεριάνα, το‭ φυτό‭ που‭ βοηθά‭ στη‭ #διατήρηση‭ ‬του‭ ‬ ‭ ‬ύπνου.‭ ‬Η‭ #παπαρούνα Καλιφόρνιας, ένα λουλούδι που συμβάλλει στη χαλάρωση και την ενίσχυση‭ ‬της‭ ‬ ποιότητας‭ του‭ ύπνου.‭ ‬Το‭ ‬#GABA,‭ ‬μια‭ ‬ουσία‭ που υπάρχει φυσιολογικά στο σώμα και ρυθμίζει το αίσθημα αγωνίας και φόβου, και τα δυο συναισθήματα ίσως ιδιαίτερα οικεία αυτή την περίοδο που μας κρατούν μουδιασμένους. Η #πασιφλόρα, ένα φυτό που παραδοσιακά χρησιμοποιείτε για‭ ‬ τις #αγχολυτικές και‭ ‬ #ηρεμιστικές του ιδιότητες και οι #βιταμίνες Β3 και Β6 που έχουν καθοριστικό ρόλο στην‭ ομαλή‭ ‬ ‭#λειτουργία‭ του‭ νευρικού‭ συστήματος.‭ ‬Αυτή‭ η φόρμουλα είναι πλήρης και για αυτό υπόσχεται πολλά.

Σήμερα, όπου‭ και‭ ‬αν σε βρει‭ αυτή‭ ‬η ‭μέρα, ‭όπως‭ κι‭ αν‭ ‬σε βρει, κοίταξε‭ την‭ με‭ θάρρος,‭ με‭ λαχτάρα,‭ ‬άσε‭ ‬‬το‭ ‬ζεστό‭ αεράκι‭ να #χαϊδέψει τη ψυχή σου. Είναι τόσο ‭ ‬ωραία μέρα και σαν έρθει το σούρουπο μη διστάσεις να προσφέρεις στον εαυτό σου την #ηρεμία που ζητά. Είναι ωραία και η #νύχτα, γλυκιά και ξελογιάστρα, μα κάποτε μας χαιρετά.

#Καληνύχτα!

Επιμέλεια κειμένου: Μαρία Πότση, Φαρμακοποιός