Το φαρμακείο μας εξειδικεύεται στην ποιοτική παραγωγή γαληνικών σκευασμάτων, υπηρετώντας την αναγκαιότητα της εξατομικευμένης φαρμακοθεραπείας και την επίτευξη του μέγιστου θεραπευτικού αποτελέσματος της.

Γαληνικά είναι τα σκευάσματα που παρασκευάζονται στο εργαστήριο του φαρμακείου με ευθύνη του φαρμακοποιού, κατόπιν εντολής ιατρού και έχουν σκοπό να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις μιας φαρμακευτικής αγωγής. Χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από όλους, ακόμη και από βρέφη, παιδιά, έγκυες γυναίκες και ηλικιωμένους. 

Το εργαστήριο του φαρμακείου μας διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και εφαρμόζει τις πιο εξελιγμένες μεθόδους για την παρασκευή, τον έλεγχο και τη συσκευασία των γαληνικών σκευασμάτων. Τηρούμε αυστηρά τις υψηλές προδιαγραφές που απαιτούνται από τα πρωτόκολλα ορθής εργαστηριακής πρακτικής και εκτελούμε τις συνταγές σύμφωνα με τις αρχές που επιτάσσει η Ελληνική Φαρμακοποιία. Όλες οι πρώτες ύλες μας είναι πιστοποιημένες με κανόνες καλής παραγωγής για τη διασφάλιση της ποιότητας κατά τη διάρκεια της φύλαξης τους αλλά και της χρήσης τους στις συνθέσεις των γαληνικών σκευασμάτων. 

Παρασκευάζουμε όλες τις φαρμακοτεχνικές μορφές: κρέμες, αλοιφές, διαλύματα, εναιωρήματα, κάψουλες, υπόθετα, κόνεις, κολλύρια για ανθρώπινη χρήση, κολλύρια για κτηνιατρική χρήση και κτηνιατρικά σκευάσματα σε μορφές και περιεκτικότητες που καλύπτουν τις ανάγκες των τετραπόδων φίλων της ζωής μας. 

Εκτελούμε τις συνταγές όλων των ειδικοτήτων όπως δερματολόγων, παιδιάτρων, οφθαλμιάτρων, κτηνιάτρων και όλων των γιατρών που αναζητούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις ατομικές θεραπευτικές ανάγκες των ασθενών τους. 

Έχετε τη δυνατότητα να προσκομίσετε τη συνταγή σας στο φαρμακείο μας η να την αποστείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή fax. Το υπεύθυνο αρμόδιο τμήμα του εργαστηρίου μας, κάτω από την επίβλεψη των έμπειρων φαρμακοποιών μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά με το χρόνο παράδοσης του σκευάσματος.

Pasta alba (Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας)

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ
Προλαμβάνει και επουλώνει κατακλίσεις και έλκη.
Εξυγιαίνει, καταπραΰνει και επανορθώνει συγκάματα και δερματικούς ερεθισμούς.

Η Pasta Alba παρασκευάζεται αποκλειστικά στο εργαστήριο του φαρμακείου μας από το 1990 και έχει συμβάλλει στη θεαματική και ταχύτατη επούλωση των πληγών κατάκλισης, των άτονων ελκών των κάτω άκρων, των διαβητικών ελκών και την αποτελεσματική επανόρθωση των συγκαμάτων και των δερματικών ερεθισμών, όλων όσων την έχουν εμπιστευτεί.
Μια θεραπευτική κρέμα με ισχυρή αντισηπτική, μικροβιοστατική και μυκητοκτόνο δράση που μέσω του προστατευτικού φραγμού που σχηματίζει προάγει την άριστη επούλωση.
Πολύ φιλική για το δέρμα, δεν περιέχει αρώματα και συντηρητικά.

Διατίθεται σε δύο συσκευασίες των 100gr και των 200gr, κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας στα τηλέφωνα 210- 6528036 και 210- 6540514
ή στο email: order@giourda.com

12€/ 100gr

22€/ 200gr

Με την αγορά δύο συσκευασιών των 100gr, ΔΩΡΟ το πράσινο σαπούνι ελιάς Apivita που συμπληρώνει τη θεραπευτική φροντίδα προσφέροντας στο δέρμα τις ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες του ελαιόλαδου και του βιολογικού εκχυλίσματος μελιού.

Online Αγορά 100gr Online Αγορά 200gr