Η Ιστορία μας

Το καλοκαίρι του 1988 πέρασε στην ευθύνη μου ένα από τα παλαιότερα φαρμακεία στην ιστορία του Χολαργού. Αποδυναμωμένο και κουρασμένο από τις δεκαετίες ζωής του.


Κράτησα σφιχτά τα κλειδιά του στα χέρια μου, τα ακούμπησα στην καρδιά μου και ορκίστηκα να του εμφυσήσω την πνοή και την ορμή των νιάτων μου, το πάθος μου για δημιουργία, την αφοσίωση και την αγάπη για την επιστήμη που ανέλαβα να υπηρετώ. Το φαρμακείο των ονείρων μου θα ενέπνεε ένα ισχυρό αίσθημα εμπιστοσύνης, θα διάβαζε τις ανάγκες και τα συναισθήματα των επισκεπτών του, θα διαχειριζόταν με ενσυναίσθηση και ακεραιότητα κάθε θεραπευτική διαδικασία.


Σήμερα μετά από 33 χρόνια πορείας και αδιάκοπης προσπάθειας τα όνειρα υλοποιήθηκαν σε μια επιχείρηση με δύναμη, ταυτότητα, αξιοπιστία και αναγνωρισιμότητα για την έμπειρη και άρτια εξυπηρέτηση αλλά και για την ενημερωμένη και ποιοτική ανθρώπινη προσέγγιση. Ψυχή του φαρμακείου είναι πλέον μια μεγάλη ομάδα φαρμακοποιών, βοηθών και αισθητικών που υιοθέτησαν τις αξίες και το όραμα και αγωνίζονται να κάνουν το ιδεατό πραγματικότητα.

Το φαρμακείο

Το φαρμακείο μας έχει οργανωθεί και επεκταθεί σε τρία ξεχωριστά επίπεδα για να καλύπτει αποτελεσματικά όλες τις υπηρεσίες του.
Ο ισόγειος χώρος, η καρδιά του φαρμακείου μας, αναπτύσσεται σε δύο ενότητες.
Η μία περιλαμβάνει το τμήμα του φαρμάκου, το εργαστήριο μας όπου παρασκευάζονται όλα τα γαληνικά σκευάσματα, το τμήμα των ομοιοπαθητικών φαρμάκων και το τμήμα των κτηνιατρικών φαρμάκων.
Η άλλη ενότητα περιλαμβάνει το τμήμα της φυτοθεραπείας, των βιταμινών και των συμπληρωμάτων διατροφής, το σταθμό με τα τσάγια υγείας μας, το τμήμα των βρεφικών και παιδικών προϊόντων μας και το μεγάλο χώρο των καλλυντικών μας που εξυπηρετούνται αυτόνομα με την καθοδήγηση των έμπειρων αισθητικών μας.
Στον πρώτο όροφο έχει διαμορφωθεί ένας μοναδικός κόσμος ομορφιάς που σε ταξιδεύει στη μαγεία των αισθήσεων.
Στις αρχιτεκτονικά καλαίσθητες καμπίνες περιποίησης προσώπου και σώματος, προσφέρονται πρωτόκολλα καλλυντικής φροντίδας, ευεξίας και αναζωογόνησης από εξειδικευμένες αισθητικούς.
Ο κάτω όροφος περιλαμβάνει το οργανωμένο και πλήρες τμήμα των ορθοπεδικών ειδών μας.

Η επιτυχημένη και άρτια οργάνωση ενός χώρου όμως, δεν αρκεί. Απαιτείται η ψυχή, το όραμα και το σθένος του ανθρώπινου παράγοντα. Το έργο του φαρμακείου μας στηρίζεται σε μία ομάδα εξαιρετικών φαρμακοποιών, βοηθών και αισθητικών που με απαράμιλλη εργατικότητα και ευσυνειδησία συμβάλλουν καθοριστικά στη δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με τους πελάτες μας.

Μέλημα και Αποστολή μας
Να προσφέρουμε σε κάθε άνθρωπο τη συμβουλή,την καθοδήγηση, τις λύσεις που θα εξασφαλίσουν την υγεία και την ευζωία του.

CLICK AWAY για EXPRESS Παραγγελίες 
παραλαβή από το φαρμακείο μας

Αν γνωρίζετε τα αγαπημένα σας προϊόντα και ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, επιλέξτε την Παραγγελία Click Away Express.
Απλά συμπληρώνετε τα πεδία με τα στοιχεία και την παραγγελία* σας και θα σας ενημερώσουμε για την παραλαβή της από το φαρμακείο μας.

*Iσχύει μόνο για καλλυντικά, προϊόντα στοματικής υγιεινής, βιταμίνεςσυμπληρώματα διατροφής, ομοιοπαθητικά φάρμακα και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα)