Τι θα πάρεις μαζί σου στο κάμπινγκ

Κλείστηκες στο σπίτι αρκετά και σκέφτεσαι φέτος να δοκιμάσεις πιο εναλλακτικές διακοπές; Τέλεια! Για να περάσεις καλά, εκτός από καλή διάθεση θες και τα κατάλληλα εφόδια και πέρα από τα απαραίτητα όπως ο εξοπλισμός και τα τρόφιμα πρέπει να σκεφτείς και τι καλλυντικά θα πάρεις μαζί σου. Όπως καταλαβαίνεις δεν θα χρειαστείς είδη μακιγιάζ και styling μαλλιών όμως είναι πολλά τα προϊόντα που θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη χωρίς να αμελείς την καθημερινή σου φροντίδα. Μην ξεχνάς πως σε ένα περιβάλλον που είσαι μόνιμα εκτεθειμένη στη θάλασσα, στην άμμο και το χώμα θα έχεις κάποιες επιπλέον ανάγκες. Ίσως αυτός ο οδηγός συμβουλών σε βοηθήσει:

1. Αντιηλιακά. Προφανώς δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. Αντηλιακό σώματος, προσώπου και μαλλιών θα πρέπει να έχεις μαζί σου όπου και αν πας.

2. Ενυδατικά προϊόντα. Η επαφή με τη φύση θα αφυδατώσει το δέρμα σου οπότε θα χρειαστείς την ενυδατική και αν προνοήσεις να έχει δείκτη προστασία από τον ήλιο θα κουβαλήσεις ένα προϊόν λιγότερο. Γενικά οτιδήποτε 2 σε 1 θα εξυπηρετήσει πολύ.

3. Μαντηλάκια ντεμακιγιάζΓια να αισθάνεσαι καθαρό το δέρμα σου και να αφαιρείς οποιοδήποτε υπόλειμμα αλατιού ή άμμου ανά πάσα στιγμή, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ως μια έξυπνη λύση καθημερινού καθαρισμού.

5. Ξηρό σαμπουάν. Τα ξηρά σαμπουάν έχουν φέρει την επανάσταση στην καθαριότητα χωρίς τη χρήση νερού. Περιέχουν κάποια μορφή αμύλου ή ταλκ, για να απομακρύνουν τα έλαια αφήνοντας τα μαλλιά καθαρά, με όψη και αίσθηση μεγαλύτερης φρεσκάδας. Καλό είναι να έχεις μαζί και τη βούρτσα σου.

6. Σαμπουάν για θαλασσινό νερό. Η διαφορά του από τα κανονικά σαμπουάν, είναι πως είναι σχεδιασμένο ώστε να δίνει ικανοποιητικό αφρό και να καθαρίζει τα μαλλιά ακόμα και με τη χρήση θαλασσινού νερού. 

7. Αντικουνουπικό προϊόν. Απαραίτητο για να αποφύγεις τις επιθέσεις των κουνουπιών. Μαζί με αυτό βάλε στο νεσεσέρ σου και κάποιο προϊόν ανακούφισης από ενδεχόμενα τσιμπήματα. 

8. Μωρομάντηλα και αποσμητικό.Πολύ χρήσιμα για την εύκολη ανανέωση και καθαριότητα σου σε καθημερινή βάση. 

9. Μαντηλάκια καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή. Ένα από τα πιο απαραίτητα ίσως προϊόντα για τις διακοπές. Ιδίως στο κάμπινγκ.Φυσικά δεν ξεχνάμε οποιοδήποτε εξειδικευμένο προϊόν χρησιμοποιούμε για τις ανάγκες της δικής μας επιδερμίδας. 

Επίσης, μπαντάνες, λαστιχάκια για τα μαλλιά και άλλα αξεσουάρ είναι πολύτιμα για τη φροντισμένη μας εμφάνιση, δεν πιάνουν καθόλου χώρο και θα μας βοηθήσουν να νιώθουμε δροσερές και όμορφες καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών μας. Τελευταίο σημαντικό, χρησιμοποίησε ιδανικά μικρές συσκευασίες για να σου είναι πιο εύκολες στη μεταφορά αλλά και στην συντήρηση τους στη σκηνή και αδιάβροχο νεσεσέρ για να προστατευτούν τα προϊόντα σου…. σε κάθε περίπτωση. Και καλές διακοπές!!!