Σχέσεις ζευγαριού και lockdown

Με τον αναγκαστικό περιορισμό των μετακινήσεων, η ζωή μας έχει αλλάξει. Μαζί της έχουμε αλλάξει και εμείς και ίσως έχει αλλάξει και η οπτική μας για τις σχέσεις μας το #σύντροφό μας.
Πολλές οι ώρες στο σπίτι και είναι καιρός να ξεσκονίσετε εκτός από τα έπιπλα…και τους λόγους για τους οποίους είχατε αποφασίσει να μοιραστείτε την καθημερινότητά σας μαζί του. Είναι φυσικό όταν βρίσκεστε σε διαφορετικές από το συνηθισμένο συνθήκες, όπου περνάτε πολύ χρόνο σε περιορισμένο χώρο, πολλά πράγματα να αλλάζουν στις σχέσεις, είτε προς το χειρότερο είτε προς το καλύτερο.
Ο υποχρεωτικός #εγκλεισμός με το σύντροφό μας, μακριά από ατελείωτες ώρες δουλειάς και ένα μακρύ κατάλογο υποχρεώσεων, αξίζει μια δεύτερη #ευκαιρία. Μια ευκαιρία να #επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας, τους λόγους που αρχικά τον επιλέξατε για σύντροφο, τα πράγματα που θεωρείτε σημαντικά για τη #ζωή σας.
Το αίσθημα του φόβου που προκαλεί μια πανδημία, μπορεί τώρα να μετατραπεί σε παρήγορο #χάδι. Το προνόμιο του χρόνου που δίνει ο περιορισμός των μετακινήσεων εκτός σπιτιού, είναι μια καλή ευκαιρία για #ανασκόπηση και #διάλογο. Διάλογο ουσιαστικό για όσα σας προβληματίζουν και που τώρα έχετε την ευκαιρία να τα μοιραστείτε με τον άλλο και να θέσετε εκ νέου τις βάσεις και τα όρια για την επόμενη μέρα.
Η νέα πραγματικότητα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να γνωριστείτε ξανά με τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει, να συζητήσετε και να #εξομολογηθείτε σε βάθος για αυτά που θεωρείτε σημαντικά και να #επαναπροσδιορίσετε τις προσδοκίες σας για το #μέλλον. Ζωντανέψτε ξανά τη σχέση σας και χαράξτε μαζί νέα μονοπάτια για μια πιο ουσιαστική σχέση ζωής. Ευκαιρία να θέσετε όμορφα και διακριτά #όρια σε #συμπεριφορές που σας ενοχλούσαν και πράγματα που σας αρέσει να κάνετε στον δικό σας χρόνο.
Χαρίστε το #χαμόγελό σας, δώστε χώρο στην #αγάπη, καλλιεργείστε ξανά τα ιδιαίτερα σημεία που σας ενώνουν. Μοιραστείτε τις δουλειές του σπιτιού, ανταλλάξτε βιβλία και πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν από το διαδίκτυο, ξεσκονίστε τα #άλμπουμ των αναμνήσεων και θυμίστε ξανά στον εαυτό σας τους λόγους που σας ένωσαν και είχατε χάσει με την πάροδο του χρόνου.
Η αγάπη στη χρονική περίοδο του #κορωνοϊού διαθέτει τη #δύναμη να υπερνικά το φόβο και αυτό είναι κάτι που αξίζει να το υπενθυμίσετε στον εαυτό σας και τη σχέση σας.