Το τσάι της αγάπης

Το τσαι της αγάπης

Ένας αρωματικός συνδυασμός βοτάνων, λουλουδιών και φρούτων με μοναδικές αφροδισιακές ιδιότητες που θα εκστασιάσει τον ουρανίσκο των αγαπημένων σας. 

Τα συστατικά είναι:

Φύλλα Damiana. Ένα βότανο που μειώνει το στρες, αυξάνει την αιματική ροή, λειτουργεί σαν βάλσαμο στην ψυχή και έχει φήμη για τις αφροδισιακές του ιδιότητες. 

 Ροδοπέταλα. Το αρωματικό τριαντάφυλλο θα απελευθερώσει την ομορφιά και την ευωδιά του στο τσάι και θα χαρίσει ευχάριστη χαλάρωση στις αισθήσεις. ( Επιλέξτε ροδοπέταλα οργανικά και βρώσιμα από το Δρόμο του Τσαγιού) 

 Κανέλλα. Από όλα τα μπαχαρικά θεωρείται το ιδανικό για να εξυψώσει την γευστική απόλαυση, να δυναμώσει την όρεξη και να προσφέρει γλυκειά θαλπωρή στην ψυχή. Κόψτε τα μπαστουνάκια κανέλλας σε μικρά κομμάτια για να διανεμηθεί ισορροπημένα το άρωμα τους στο τσάι.

 Φράουλες. Η πληθώρα των μικροσκοπικών σπόρων της φράουλας συμβολίζει τη γονιμότητα. Η αρωματικές νότες του φρούτου αυτού δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το τσάι της αγάπης. 

 Άνθη γιασεμιού. Χαλαρωτικές, θαλπωρικές και μοναδικές αφροδισιακές ιδιότητες κλεισμένες στα μικροσκοπικά λευκά άνθη του γιασεμιού. 

Οι αναλογίες για το τέλειο γευστικό συνδυασμό είναι:

1 μέρος φύλλα Damiana 

1 μέρος ροδοπέταλα

1/2 μέρος κομματάκια κανέλλας. 

1/2 μέρος αποξηραμένος φράουλες. 

1/4 του μέρους άνθη γιασεμιού. 

Απολαύστε το τσάι σας προσθέτοντας αρωματικό μέλι ανθέων ή λεβάντας!