Κάπου στη διαδρομή των αιώνων ανάπτυξης των επιστημών ξεχάσαμε ότι τα πρώτα φάρμακα στον άνθρωπο, τα χάρισε η φύση.

Οι πρόγονοί μας ανακάλυψαν τις πρώτες φαρμακολογικές ιδιότητες των φυτών και πίστευαν ότι όλα τα φυτά έχουν μια βαθύτερη ουσία, μια ταυτότητα, μια ψυχή που αναγνωρίζει τα αίτια ενός προβλήματος υγείας. 

Όταν η Χημεία άδραξε το σπαθί της Ιατρικής επιστήμης, τα βότανα και η φυτοθεραπεία ξεχάστηκαν. Χημικές ουσίες, οι νέες σπουδαίες ανακαλύψεις, εξαφάνισαν θανατηφόρες ασθένειες και χάρισαν στο σύγχρονο άνθρωπο τη μακροζωία του. Η φωτεινή πλευρά του φαρμάκου. Ενός μικρού θεού που σπάνια σε αφήνει να δεις την σκοτεινή πλευρά του. Ότι ενώ υπόσχεται και συχνά επιτυγχάνει την επίλυση των προβλημάτων υγείας, παράλληλα αποστερεί από τον οργανισμό μας απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και μεταβάλλει την ικανότητα του να αφομοιώνει τις βιταμίνες και τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία που είναι ζωτικά για την εύρυθμη λειτουργία του. 

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε στο φαρμακείο μας, ένα οργανωμένο και περιεκτικό τμήμα βιταμινών, συμπληρωμάτων διατροφής και φυτοθεραπείας. Μια γέφυρα ανάμεσα στη φύση, τα βασικά δομικά στοιχεία της βιολογίας μας και το φάρμακο, για να επιτύχουμε την απόλυτη πρόταση της ολιστικής υγείας σας. 

Γιατί η ζωή είναι μια ισορροπία. Και ό,τι την διαταράσσει, την απειλεί. Τα μυστικά μας όπλα, η ασπίδα μας, η βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας βρίσκεται στην αρμονία της συνύπαρξης επιστήμης και φύσης. 

Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνουμε με εμπειρία, ενσυναίσθηση και συνεχή εκπαίδευση, όλοι οι φαρμακοποιοί του φαρμακείου μας. Να σας καθοδηγήσουμε σε φυσικές λύσεις και αγνούς τρόπους για να αναπληρώσετε τις ελλείψεις του οργανισμού σας, να ενισχύσετε την υγεία σας αλλά και να αντιμετωπίσετε τις ανεπιθύμητες ενέργειες μιας απαραίτητης φαρμακευτικής αγωγής.