Η μεγάλη θεραπευτική δύναμη της Ομοιοπαθητικής αλλά και ο ολιστικός φιλοσοφικός προσανατολισμός της σχετικά με την υγεία και τη ζωή, είναι η βασικοί λόγοι που ο σύγχρονος άνθρωπος την επιλέγει ως μέθοδο ίασης.

Κάθε ασθενής θεωρείται μοναδικός και αντιμετωπίζεται ως μια ολοκληρωμένη οντότητα που συμπεριλαμβάνει τη σωματική, την ψυχική, τη συναισθηματική, τη διανοητική και την κοινωνική πλευρά του ατόμου. 

Η Ομοιοπαθητική είναι ασφαλής. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι ακίνδυνα και δεν έχουν παρενέργειες. Παρασκευάζονται από ελάχιστες ποσότητες φυσικών ουσιών που προέρχονται από φυτά, ορυκτά και ζωικά προϊόντα. Δεν ερεθίζουν το στομάχι, δεν προκαλούν αλλεργίες, τοξικότητα, εξάρτηση ή εθισμό ακόμη και όταν λαμβάνονται για μακρύ χρονικό διάστημα. 

Είναι κατάλληλα για βρέφη, παιδιά και έγκυες γυναίκες. Αποτελούν επίσης ευεργετική θεραπευτική προσέγγιση για την υγεία των ζώων.

Το φαρμακείο μας διαθέτει ένα πλήρες και ενημερωμένο τμήμα ομοιοπαθητικών φαρμάκων.

Τα ομοιοπαθητικά μας παραλαμβάνονται συσκευασμένα από την εταιρεία ΚΟΡΡΕΣ που εγγυάται την ποιότητα και την ασφάλεια τους με βάση τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας.

Φυλάσσονται σε άριστες συνθήκες που τηρούν τις προδιαγραφές διατήρησης τους και όλοι οι φαρμακοποιοί μας είναι εξειδικευμένοι στην εκτέλεση συνταγών ομοιοπαθητικών φαρμάκων.