Το καλωσόρισμα στο φαρμακείο μας ξεκινά με το ταξίδι σας στην ομορφιά και την αισθητική φροντίδα. 

Το τμήμα των καλλυντικών σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στο μεγαλύτερο εμβαδόν του φαρμακείου μας, για να αναδείξει τους τρεις άξονες των μεγαλύτερων και σημαντικότερων εταιρειών της Ελληνικής αγοράς και να διευκολύνει την πλοήγηση σας στις αξίες και τα αποτελέσματα που πρεσβεύουν. 

Τα δερμοκαλλυντικά μας. Στις συνθέσεις τους περικλείονται αναλυτικές επιστημονικές μελέτες με στόχο τη δημιουργία καλλυντικών προϊόντων που σέβονται τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος και μεταμορφώνουν την εικόνα του. 

Τα φυσικά καλλυντικά μας. Μια τάση και ανάγκη της εποχής που συνδυάζει ομορφιά και υγεία με τη δυναμική επιστροφή στα υψηλής συγκέντρωσης βιοενεργά συστατικά που προσφέρουν οι θησαυροί της φύσης, σε πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες και cruelty free πιστοποίηση. Σε αυτό το τμήμα θα συναντήσετε και τους μαγευτικούς οσφρητικούς συνδυασμούς των αρωμάτων μας. Ευωδιαστές νότες της φύσης που περιμένουν την επιλογή σας.

Τα premium καλλυντικά επιλεκτικής διανομής με τις υψηλές προδιαγραφές της ιατρικής και αισθητικής κοσμητολογίας που υπόσχονται επικυρωμένα αποτελέσματα αναγέννησης και λάμψης. 

Σε μία φυσική αγκαλιά που σχηματίζει ο χώρος δημιουργήσαμε το τμήμα βρεφικής και παιδικής φροντίδας με τη μικρή γωνιά παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους. 

Το σημείο σύνδεσης του καλλυντικού με το φάρμακο πλαισιώθηκε από το πλήρες τμήμα προϊόντων στοματικής υγιεινής και παρέχει αμεσότητα στην αυτοεξυπηρέτηση σας. 

Τέλος, στις ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες περιποίησης μπορείτε να απολαμβάνεται κορυφαία πρωτόκολλα θεραπειών από τις εξειδικευμένες αισθητικούς των μεγαλύτερων εταιριών καλλυντικών που θα βρείτε στο φαρμακείο μας. Μια εμπειρία που ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο την προτίμηση που μας δείχνετε.

Στην καρδιά του τμήματος των καλλυντικών μας, τοποθετήσαμε τον ημικύκλιο πάγκο της ομάδας των αισθητικών μας που έργο τους είναι η εγκάρδια υποδοχή, η διάγνωση των αναγκών σας και η καθοδήγηση στη σωστή επιλογή με εγγυημένη συμβουλή. 

Πιστεύουμε στις ανθρώπινες σχέσεις και στις υπηρεσίες συνειδητής φροντίδας. Στο φαρμακείο μας ομορφιά σημαίνει εμπιστοσύνη.